Pagina's

vrijdag 8 januari 2016

strippen

Strippen..!?

De 40 weken zijn we gepasseerd en had al iets gelezen over strippen
Het opwekken van de weeen en ontsluiting. Het is dus een inwendig onderzoek, wat niet heel aangenaam aanvoelt. Je krijgt een soort krampachtige gevoel in je onderbuik, een menstruatie pijn. Ik vond het zelf wel goed te doen, maar moest de pijn wel een beetje wegblazen. Bij de eerste keer was het hoofdje mooi ingedaald alleen zat de baarmoedermond nog pot dicht. Domper was dat wel zeg, je hoopt toch al stiekem op meer. Er werd even flink gewroet en gemasseerd. 
Ik had zoiets ga vooral je gang het is voor een goed doel! Haha.. We hadden afgesproken na 3 dagen dit te herhalen omdat we nog vroeg in het proces waren. Ik zat namelijk op 40 weken en 2 dagen. 
Na 3 dagen ging de verloskundige weer een poging doen tot strippen. Helaas, nog steeds zat de baarmoedermond nog pot dicht. Nogmaals werd de baarmoedermond flink gemasseerd in de hoop dat de baarmoedermond week zal worden en zal ontsluiten. Sinds de tweede keer kwam de menstruatie pijnen wel vaker maar lichtelijk. 48uur later werd het nogmaals herhaald in de hoop dat strippen wel zal lukken. En ja in de ochtend kwam de verloskundige bij mij langs. En ja hoor, vingertop ontsluiting zoals de verloskundige het noemde. 
Zal het dan nu gaan beginnen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogger Template designed By The Sunday Studio.