Pagina's

donderdag 31 maart 2016

Tip Kraamcadeau


Sophie de Giraf heb ik gekregen als kraamcadeau van een collega. Ik moet eerlijk toegeven dat ik dit een top cadeau vind. En dus ook om te geven als een kraamcadeau. Het is een bijtring van 100% natuurlijk rubber. Het helpt om de gevoelige tandvlees van de baby te verzachten. Naast dat het goed is voor het tandvlees, is het heel leuk voor de motoriek. Wanneer je kleintje zijn handjes gaat ontdekken is dit een ideaal eerste speeltje. Al eerder een stukje geschreven over het ontdekken van zijn handjes, zie link! 

Door de twee ringen kan hij het speeltje goed vast pakken en gaan ontdekken. Ook kan hij dit speeltje met twee handen vast pakken en over pakken van de ene hand naar de andere hand. Het bijten op de ringen komt eigenlijk pas later. Dat duurt even voordat hij het door heeft. Met een beetje aansturing, komt dat helemaal goed. Zeker een kraamcadeau TIP, als je niet weet wat je moet geven. Door de natuurlijke kleuren, kan het gegeven worden voor een jongen&meisje. Voor Sophie de Giraf betaal je 12,99euro.

Ook heb je Sophie de Giraf  in het groot als eerste bijtspeeltje om de 5 zintuigen van de baby te stimuleren. Deze is leuker vanaf 6 maanden. Want dat hebben de kleintjes beter controle in het vastpakken. Voor Sophie de Giraf bijtspeeltje betaal je 19,99euro. Misschien wat prijzig maar zeker waard.


Kleding: Zara, broekje en Hema, shirt


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogger Template designed By The Sunday Studio.